Sfaturi de achizitie casti pentru copiat

casca de copiat japoneza

Cum sa alegi sistemul de copiat potrivit pentru tine?

Nu este un secret faptul că cele mai multe casti de copiat din ziua de azi sunt făcute în China. Din păcate, marea majoritate sunt de proastă calitate și chiar ar putea face rău pentru sănătatea dumneavoastră. Astfel încât pentru a scăpa de un astfel de risc, invata cum să aleagi un sistem de copiat de înaltă calitate.

  • În primul rând, inainte sa cumparati, întrebați vânzătorul din ce materiale sunt confectionate aceste casti de copiat. Unele casti de copiat  care sunt produse din materiale de proasta calitate, au durata de utilizare mai mica si poate fi bruiata cu usurinta.
  • Acum, sa fiti atenti la microcasca japoneza. Există mai multe tipuri diferite de microcasti japoneze fara fir. Acestea diferă în funcție de dimensiuni, forme și tipul de transmițător. Dar, indiferent de tipul de microcasca pe care o alegeți, uita-te la forma si dimensiunea ei. Unii vanzatori de casti de copiat, vand doar casti de proasta calitate pentru a avea cele mai mici preturi, de dimensiuni mari si culori stranii. Castile pe care le vindem noi, sunt de o calitate foarte buna, foarte comode si sigure pentru sanatatea si timpanul dumneavoastra.

La fel de important este si emitatorul cu care se foloseste microcasca Japoneza de copiat. Deobicei o microcasca japoneza vine cu Stick bluetooth, telefon modificat, colier bluetooth, colier cu mufa jack, cutiuta gsm sau pix bluetooth. Din experienta noastra, noi recomandam a se folosi stick-ul bluetooth. Fiecare persoana isi poate alege sistem de copiat dupa preferintele si nevoile personale. De asemenea stick-ul cu casca japoneza este si cel mai cumparat sistem atunci cand vine vorba de casti de copiat.

Casti de copiat – Autonomia bateriei

Durata de viață a bateriei este un alt parametru esențial în atunci cand vrei sa cumperi un sistem de copiat. Aceasta depinde de modelul sistemului de copiat si a bateriei. O casca standard de copiat are autonomie de 3-4 ore in convorbire fara a fi nevoie sa schimbi bateria. Daca cumparati o casca de proasta calitate, puteti avea ghinionul ca bateria sa va tina doar o ora sau chiar mai putin.

Castile japoneze au inceput sa fie din ce in ce mai preferate de studenti. Datorita sigurantei pe care o ofera in timpul examenului. Fiind practic nedetectabila si usurinta cu care se poate copia, in timp ce fituicile nu mai sunt de folos.

Poti alege de aici orice sistem de copiat care se potriveste nevoilor tale!

In cazul in care aveti nelamuriri ne puteti lasa un mesaj privat pe pagina noastra de Facebook!

error: Content is protected !!