Cum functioneaza o casca pentru copiat fara fir?

casca de copiat japoneza, casca de copiat

Casca pentru copiat fara fir este proiectata pentru a putea tine o convorbire telefonica discreta intre doua persoane in timpul examenelor, testelor sau discursurilor publice(fara a da de banuit cuiva). Cu o casca pentru copiat fara fir il poti auzi pe prietenul tau care iti dicteaza subiectele de acasa sau de oriunde pe glob. Si el te poate auzi pe tine in timp ce-i soptesti intrebarile subiectelor cu ajutorul microfonului foarte sensibil care este incorporat in sistemul de copiat. Un sistem complet pentru copiat este alcatuit dintr-o casca japoneza si un emitator. Intre casca japoneza si emitor nu exista nici un fir si astfel este practic invizibila pt altii.

Un sistem este complet atunci cand contine:

  • Casca pentru copiat fara fir, un dispozitiv foarte mic si fara fir care se introduce in ureche. Acesta constine un filtru audio ce ajuta la redarea unui sunet clar. Casca de copiat poate fi in totalitate de culoarea pielii sau cu capacelul negru, dupa preferinta clientului. Casca de copiat este numita si Microcasca japoneza. Ea poate lucra de la 3 pana la 6 ore in functie de tipul castii alese: Microcasca de copiat A680, Microcasca de copiat MicSpy cu filet, Casca de copiat MicroF si Nanocasca de copiat. Aflati mai multe detalii despre aceste modele si comparati-le.
  • Emitatorul Bluetooth/Gsm/Card/Mp3 se conecteaza la telefon prin bluetoothul de copiat. Are un microfon incorporat, ce permite prietenului tau sa auda tot ce-i spui tu, chiar si in soapta. Raspunsurile pot fi auzite clar doar de tine prin casca ce este introdusa bine in ureche. Noi vindem si inchiriem diferite tipuri de emitatoare, de la coliere cu mufa jack(cu fire pe corp), pana la colier bluetooth, pix bluetooth sau Stick bluetooth(Cel mai cumparat sistem). In plus avem o super oferta pentru situatiile in care telefonul nu este permis – Cutiuta Gsm care inlocuieste un telefon sau un mp3 player sub forma de emitator.

Instructiuni de utilizare generale – casca pentru copiat fara fir

Creati o conexiune bluetooth intre telefon si emitator. Se face la fel ca si o conexiune bluetooth dintre doua telefoane. Pentru aceasta activati bluetooth-ul din telefon si emitator, apoi cautati in bluetooth din telefon emitatorul si conecati-l.

Pozitionarea emitatorului. Daca folosesti un emitator de tip colier bluetooth, stick, telefon modificat, mp3 sau cutiuta gsm. Noi recomandam sa o pozitionati cat mai aproape de umar, pe sub haine. Instructiuni de utilizare detaliate pentru orice emitator in parte, gasiti in descrierea din pagina fiecarui produs.

Se introduce microcasca japoneza in ureche. In primul rand trebuie introdusa bateria in casca pentru activare. Apoi introduceti microcasca in ureche, suficient de bine pentru a nu fi vizibula din exterior. Casca nu are fire pana la telefon sau emitator, asa ca aceasta conexiune nu poate fi vazuta de nimeni.

Suna-l pe colegul care-ti dicteaza. In final, inainte sa de a intra la examen, suna-ti colegul care iti dicteaza, fii sigur ca va auziti reciproc. Ascunde-ti telefonul in buzunar sau geanta deoarece nu vei mai avea nevoie de el.

Raspundere automata. La fel ca si sistemele Gsm(Gsm Box, Card Gsm sau Pix Gsm), sistemele de copiat cu fir sau fara fir au avantajul de raspundere automata.

Poti alege orice casca pentru copiat sau sistem de copiat de aici!

Sau puteti inchiria o casca de copiat aici!

Ne poti adresa intrebarile tale printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook!

Casca de copiat japoneza, Casca de copiat
Casca pentru copiat japoneza

error: Conținutul este protejat !!