1. De ce nu functioneaza casca de copiat?

Acest lucru se poate intampla din mai multe motive:

 • Verificati volumul telefonului atunci cand se afla in convorbire, volumul trebuie sa fie dat la maxim.
 • A fost introdusa o baterie consumata in casca de copiat.
 • Bateria din casca de copiat nu este asezata corect. (trebuie asezata cu scrisul in sus)
 • Canalul castii de copiat, prin care se emit sunetele este infudat cu ceara. (Adresati-va unui specialist pentru a o curata. Casca poate fi deteriorata daca nu este curatata cum trebuie)
 • Dupa introducerea castii in ureche, emitatoru(stick-ul, telefonul modificat, cutiuta Gsm, etc.) trebuie pozitionat cat mai aproape de casca, adica in zona umarului, gatului, bratului. Cu cat casca este mai aproape de emitator, cu atat se aude mai bine in casca.

 

2. Microcasca se aude foarte incet, care este motivul?

Ar putea fi din mai multe cauze:

 • Microcasca nu este introdusa corect in ureche.
 • Volumul la telefon in timpul convorbirii este dat prea incet.
 • A fost introdusa o baterie uzata sau consumata in casca.
 • Emitatorul (Stick-ul, telefonul modificat, cutiuta Gsm, colierul bluetooth) este cu bateria descarcata.
 • Canalul de sunet al catii de copiat este infundat cu ceara. (Adresati-va unui specialist pentru a o curata. Casca poate fi deteriorata daca nu este curatata cum trebuie)

In primul rand incercati sa dati volumul la maxim din telefon dupa ce a fost efectuat apelul, daca se aude la fel de incet, incercati sa introduceti casca mai bine in ureche, daca nici asa nu se aude, schimbati bateria la casca cu una noua si incarcati emitatorul. Nici asa nu functioneaza bine? Incercati sa curatati canalul daca este infundat sau adresati-va la un specialist pentru a nu defecta casca mai tare.

 

3. Microcasca scoate un piuit continuu, s-a defectat?

Casca de copiat poate scoate piuit atunci cand o baterie care contine argint-zinc este consumata, iar din cauza proprietatilor bateriei, casca intra intr-o rezonanta a energiei incepe sa scoata un piuit.

 

4. In timpul apelului el ma aude, dar eu nu pot auzi nimic. De ce?

 • Incercati sa apropiat emitatorul (Stick-ul, telefonul modificat, cutiuta Gsm, colierul bluetooth) de casca, adica sa-l pozitionati pe umar, in jurul gatului sau pe brat cat mai aproape de casca.
 • Apelul este redirectionat catre telefon, sunetul este transmis direct din telefon. Incercati sa-l redirectionati prin emitatorul bluetooth conectat la telefon.
 • Emitatorul bluetooth nu este conectat la telefon.
 • Emitatorul bluetooth ar putea avea un fir de la bobina dezlipit. Trebuie reparat.
 • Microcasca este deteriorata.

 

5. Eu aud totul in casca, dar el nu ma aude pe mine. De ce?

Asigurati-va ca vorbiti in microfon!

Daca nu merge, verificati daca nu ati dezactivat microfonul din telefon apasand pe MUTE. Daca nici asa nu merge, deconectati si reconectati din nou emitatorul bluetooth la telefon. Daca nu merge, atunci emitatorul trebuie dus la reparatie.

 

6. Cat de departe se poate afla telefonul mobil conectat la emitator (stick, colier)prin bluetooth?

Telefonul nu trebuie sa fie la o distanta mai mare de 8 metri de stick sau colier, recomandat in aceeasi incapere.(stick-ul trebuie sa fie pe umar, colierul in jurul gatului)

Cu cat distanta e mai mare consumul de baterie va fi mai mare.

 

7. Microcasca functioneaza cu un Iphone?

Da, orice emitator (Stick sau Colier) se poate conecta la orice Iphone. Deasemenea, emitatoarele functioneaza cu orice telefon care detine Bluetooth: Samsung, Xiaomi, Sony, LG, Lenovo, etc.

 

8. E adevarat ca folosind o casca de copiat, poti ramane fara auz?

In ultimul timp apar tot mai multe zvonuri, referitor la aceasta problema. Toate informatiile care apar nu se refera la Microcastile noastre de copiat. Se tot vorbeste despre magnetii pe timpan de 1 mm care iti pot ramane in ureche, acest magnet foarte mic, atunci cand este folosit, trebuie introdus in ureche astfel incat el sa se lipeasca de timpan. Demulte ori dupa folosirea unui magnet, apar probleme la extragerea lui din ureche. Noi nu incurajam folosirea acestor Magneti!

Castile comercializate de noi sunt 100% sigure si nedaunatoare auzului! Sunt usor de introdus si la fel de usor de extras. Castile au fir de care se apuca atunci cand se extrage cu mana sau cu o penseta.

 

9. Castile care se vand sunt noi?

Toate castile care se vand sunt noi noute si atent testate inainte de a fi vandute.

Cu toate ca la noi aveti optiunea de a inchiria un sistem de copiat, va garantam ca castile care se vand nu au fost inchiriate niciodata.

Fiind de multi ani pe piata, am inteles cat de greu este sa iti pastrezi vechii clientii, mai ales sa castigi altii noi. De aceea incercam sa oferim servicii si produse de cea mai inalta calitate, noi si foarte bine testate inainte de a fi vandute clientului.

La moment avem mii de clienti multumiti care la randul lor ne-au recomandat colegilor si prietenilor. Multumim si va asiguram ca facem tot ce ne sta in puteri sa oferim cele mai bune servicii si dispozitive de copiat!

 

10. Casca Japoneza de copiat poate fi folosita cu orice emitator?

DA, cele trei modele de casti Japoneze (A680, MicSpy si Micro F) pot fi folosite cu oricare emitator existent pe piata(Stick bluetooth, colier cu Jack, colier bluetooth, telefon modificat, cutiuta gsm).

De exemplu, ti-ai cumparat un sistem de copiat – Stick bluetooth Nokia cu casca Japoneza A680, iar dupa un timp te gandesti sa inlocuiesti micro casca A680 cu o alta casca de copiat mai mica MicSpy. Poti pastra stick-ul si sa-ti cumperi doar casca dorita separat. De asemenea poti pastra casca care o ai si sa schimbi doar emitatorul, adica iti cumperi o cutiuta gsm sau un telefon modificat separat. Toate accesoriile sunt compatibile unele cu altele.