De unde cumperi un sistem de copiat?

Casca de copiat

Atentie de unde cumparati un sistem de copiat (casca de copiat), informati-va inainte sa cumparati. Achizitionati de pe site-uri specializate, care ofera suport si va pot ajuta cu montarea sistemului de copiat si punerea lui in functiune.

Sunt multe persoane si site-uri care vand casti de copiat nefunctionale sau neavand idee despre produs si functionarea corecta a acestuia.


Folosind un sistem de copiat, poti asculta in secret prin Casca de copiat la bac de dimensiuni mici ceea ce partenerul tau iti dicteaza. Partenerul tau te poate auzi, datorita unui microfon sensibil din interiorul emitatorului.

Nu exista fire intre Casca Japoneza si emitator. Deci, nimeni nu va observa ca iti dicteaza cineva.Sistemele de copiat pot fi folosite chiar si la BAC.

Aceste sisteme de copiat sunt de neilocuit in situatiile in care ai nevoie de ajutor, spre exemplu:

  • Pentru a putea trece examenele sau testele fara a invata nimic.

Sa treci de la prima incercare este acum posibila fara a-ti incarca memoria cu o multime de date care nu sunt necesare. Partenerul dvs. vă va oferi toate informatiile necesare pe telefonul mobil in timp real. Sau puteti inregistra pur si simplu toate informatiile necesare pe MP3 inainte de examen, iar apoi doar apasat butonul de redare pentru a o putea asculta.

  • Pentru a desfasura o conferinta sau o intalnire de afaceri.

Daca sunteti un om de afaceri, lector sau professor, puteti primi instructiunile necesare de la asistent in timp real. Datorita castii de copiat nu veti intra in situatii jenante, atunci cand sunteti luat la intrebari.

  • Pentru a tine un discurs public convingator.

Casca de copiat japoneza te va ajuta sa arati increzatoar in fata publicului fara a fi nevoie sa recitesti discursul inainte. Asistentul tau va avea grija sa primesti toate argumentele la timp.

  • Din motive de securitate si supraveghere.

Daca sunteti un agent de paza, casca de copiat japoneza fiind practic invizibila in ureche, este o necesitate pentru serviciul tau. Acest sistem fara fire vă va ajuta sa primiti si sa dati instructiuni colegilor fiind in multimea de oameni.

  • Pentru o inerpretare in public.

Casca de copiat si echipa ta te vor ajuta imediat daca aveti nevoie de ajutor. Nu exista greseli, nu agitatie inutila, numai performanta de succes si incredere!

  • Veți ști intotdeauna ce sa spuneti cu un sistem de copiat – casca de copiat la BAC/Examene/Titularizari!

Va oferim o gama larga de sisteme de copiat fara fire, inclusiv emitator Bluetooth, Gsm Box, Card Gsm, impreuna cu mai multe tipuri de microcasti japoneze. Aruncati o privire la gama noastra de produse si alegeti casca de copiat in functie de preferintele tale. 

Dispozitivele noastre functioneaza cu toate telefoanele care detin Bluetooth inclusive Iphone.  Pentru a afla mai multe despre principiul de functionare citeste pagina cum functioneaza castile.

Pentru a cumpara orice casca de copiat acceseaza magazinul nostru online!

Ne poti adresa intrebarile tale printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook!

error: Conținutul este protejat !!